Aldi gaat in Duitsland een concurrentieslag aan met de Duitse drogisterij discounters DM en Rossmann. Vanaf vandaag zal Aldi de prijs van ongeveer 18 Nivea-producten verlagen.

Aldi draait met de Nivea-actie de rollen in Duitsland om en neemt het initiatief voor prijsverlagingen met drogisterijartikelen.

Lange tijd dicteerden de drogisterijketens de prijzen van drogisterijproducten in Duitsland. Deze producten zijn nu vaak al fors goedkoper dan in Nederland.

Volgens Aldi is de actie met Nivea-producten nog maar het begin. De komende weken zouden ook speciale aanbiedingen met wasmiddelen en wasverzachters van bekende merken gepland zijn.

Dankzij de nu aangekondigde kortingscampagne kunnen klanten 25 procent besparen op de werkelijke prijs. Voorwaarde is echter wel dat ten minste drie Nivea-producten voor ten minste negen euro moeten worden aangeschaft.

Geïnteresseerden hebben ook een coupon nodig.

Voorheen concentreerde Aldi zich op haar eigen merken en verlaagde zo nu en dan de prijs van melk, meel of boter.

Bij Aldi spelen merkproducten sinds kort echter een veel belangrijkere rol.

Met het huidige aanbod van Nivea verhoogt Aldi de druk op drogisterijketens. De Nivea korting strijd is waarschijnlijk nog maar het begin. Van binnenuit leerden de collega’s van CHIP dat in

Plaats een reactie

reacties

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief van Duitsland Vandaag!

Gelukt! Bedankt voor je aanmelding. Vanaf nu houden we je op de hoogte met nieuws uit Duitsland.