Als Nederlander denk je meteen aan een aflevering van de populaire serie Allo, Allo.

Een Duitse passagier van een vliegtuig van de Duitse vliegmaatschappij Condor irriteert zijn medepassagiers op een vlucht van het Canarische eiland Fuerteventura naar Frankfurt Am Main door luidkeels in het Duits met Frans accent te schreeuwen:”Jullie zijn allemaal nazi’s.”

Dat lijkt humor. Maar als dezelfde 40-jarige passagier voortdurend andere passagiers blijft lastigvallen en blijft schreeuwen wordt het vervelend.

Passagiers en bemanning van Condor vlucht DE1403 waren het agressieve gedrag van de man zo beu dat de gezagvoerder hem dringend waarschuwde meteen rustig te worden. “Ga zitten en blijf rustig tot Frankfurt, of je zit binnen twee uur in de de gevangenis’.

Volgens het Duitse regionale nieuwsprogramma Hessenschau.de en de Fuerteventura Zeitung luisterde de irritante passagier niet en besloot de piloot om een tussenlanding te maken op het vliegveld Faro in Portugal.

De irritante passagier zou daar onder luid applaus van de overige passagiers door de Portugese politie uit het vliegtuig zijn gehaald.

Plaats een reactie

reacties

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief van Duitsland Vandaag!

Gelukt! Bedankt voor je aanmelding. Vanaf nu houden we je op de hoogte met nieuws uit Duitsland.