De Industrie und Handels Kammer Bonn/Rhein-Sieg (IHK) organiseert voor donderdag 22 februari 2018 samen met de Auslandshandelskammer een Business Breakfast Niederlande.

Veel Nederlandse bedrijven oriënteren zich op de bloeiende Duitse markt. Omgekeerd doen bedrijven in Duitsland dat ook in Nederland. Met name in de deelstaat Noordrijn-Westfalen zien steeds meer Duitse bedrijven goede exportkansen in Nederland.

Het zakelijke netwerk ontbijt vindt op het kantoor van de IHK Bonn/Rhein-Sieg aan de Bonner Talweg 17, 53113.

Voor bedrijven uit de regio Bonn/Rhein-Sieg is Nederland volgens de IHK een aantrekkelijke markt die bijna om de hoek ligt. “Dankzij de goede algemene economie blijven de koopkracht en de consumentenbestedingen in Nederland stijgen. De koopbereidheid van de consumenten neemt toe in het licht van stijgende inkomens en een verbeterde werkgelegenheidssituatie”, zegt de buitenlandse handelsexpert Tonias Imberge van de Kamer van Koophandel en Industrie uit. “Volgens de huidige prognoses zullen de Nederlandse werkgelegenheidscijfers in 2018 met 2,6% stijgen en zal de particuliere consumptie naar verwachting met 2,4% stijgen.”

Tijdens het Business Breakfast Niederlande geven experts presentaties over het betreden van de Nederlandse markt, het opzetten van een verkoopsysteem en het optimaliseren van de aanwezigheid op de markt.

Meer informatie is te vinden op de website van de IHK Bonn: www.ihk-bonn.de.

Plaats een reactie

reacties

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief van Duitsland Vandaag!

Gelukt! Bedankt voor je aanmelding. Vanaf nu houden we je op de hoogte met nieuws uit Duitsland.